top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraKristýna Vysušilová

Andělské poselství na rok 2023

V tomto roce bude převelice důležité, jak vy sami k sobě budete přistupovat, zda se budete vzájemně stále dokola hodnotit a posuzovat, zda budete prstem kolem sebe ukazovat, sami se sebou bojovat a viníka vašich problémů hledat, zda budete tento hnůj stále přehrabovat a nebo zda se rozhodnete cestou lásky, radosti a lehkosti se vydat.

Je nový rok a je na vás, jaký uděláte první krok. Jaký si v tomto roce dovolíte pokrok. Je důležité na chvíli poodstoupit a sami do sebe nahlédnout, očima lásky a pochopení na sebe pohlédnout a přestat soudit sebe, přestat soudit druhé a svět. Vy všichni jste žáky ve škole jménem život. A každý z vás se učí jej žít tak, jak nejlépe umí, proto dovolte si mít k sobě vzájemné pochopení. Nikdo vinen není. Váš život není o souzení a hodnocení. Váš život je o učení, o lásce, o soucitu a laskavosti, dovolte si více hravosti a méně spěchu. Nakonec nic nejde uspěchat a vše přijde v pravý čas.

Dovolte ať zazní váš jedinečný hlas a přestaňte se přetvařovat a dovolte si sundat všechny masky, které jste si nasadili, abyste se svému okolí a možná i sami sobě zalíbili. Dovolte si objevit sami sebe, svoji jedinečnost, svoji božskost. Dovolte si objevit to, co doposud zůstalo někde v hloubi vás ukryto, co zůstalo před světem pečlivě zakryto. A na to vše je potřeba, abyste čas sami sobě věnovali, abyste o sebe konečně pečovali, abyste meditovali a sami se sebou se propojovali. Abyste sami sobě, svému srdci, své duši a svému tělu naslouchali. Abyste pochopili, že jste v pořádku takoví jací jste. Že jste dokonalí ve své nedokonalosti. Že dokonalost tkví ve vaší jedinečnosti. Proto dovolte si sami sebe obdivovat, své přednosti i stíny objevovat a přijímat, protože bez tmy byste neznali, co je světlo. A bez světla byste nevěděli, co je tma. Nic není náhoda, vše má své opodstatnění a nic špatně není. Vše vede jen k dalšímu a dalšímu uvědomění. A je jen na vás, jaký život si v tomto roce dovolíte žít. Zda si dovolíte naslouchat své intuici a změny ve svém životě vykonat, zda si dovolíte se ze života a jeho každodenních maličkostí radovat, nebo zda budete chtít nad vším bědovat.

My andělé bychom vám moc chtěli do tohoto roku požehnat, abyste svůj život a sami sebe milovali, abyste sladkost a lehkost života objevovali, abyste žili, abyste každý den oslavovali, vděčnost za život a všechna požehnání, která máte projevovali. Abyste se smáli a radovali. Abyste si lásku beze strachu a bez podmínek projevovali. Abyste se vzájemně nehodnotili, ale sjednotili a abyste si byli vzájemně oporou. Abyste stáli pevně na svých nohou a abyste důvěřovali, že jste v bezpečí a vždy o vás bude postaráno, že vše, co budete potřebovat vám bude dáno. Abyste se těšili na každé nové ráno, které vám na tomto světě bylo dáno. Protože nakonec život je dar. A jednou přijde vaše poslední hodina, proto žijte tak, abyste nelitovali, ale abyste svůj život milovali a na konci své cesty jste vše, co jste si dovolili prožít, oslavovali.

Hlavním tématem tohoto roku bude, abyste sami sebe a svá zákoutí objevovali, abyste své strachy přijímali a zároveň překračovali. Abyste vše, co vám již neslouží a co vás brzdí odevzdali. Abyste si čas sami na sebe udělali a pokud budete chtít v pravdě a ve své jedinečnosti žít, bude třeba velikou odvahu mít. Mnoho se toho v tomto roce bude dít. Ale bude na vás, jak se konkrétně vám bude žít. Vaše myšlenky a nastavení budou velikou váhu mít. A v tomto směru bude nutné mnohé změny vykonat, abyste na vlně lásky a radosti mohli surfovat. Dovolte si procítit ten klid a mír ve vašem srdci a napojte se na ten posvátný zdroj klidu a moudrosti, který každý z vás uvnitř sebe máte. Zhluboka dýchejte a více pobytu v přírodě si dopřávejte. Příroda je mocná čarodějka, dovolte si se s její esencí a krásou spojovat, půdy se dotýkat a její vůni dýchat. Dovolte si stromy objímat a přírodě za to, že tu pro vás každý den je děkovat. Dovolte si pocítit, jaké to je přírodu milovat. Jaké to je když se na svět znovu podíváte očima dítěte a budete objevovat tu rozmanitost a všechny ty zázraky, které dnes berete jako samozřejmost. Protože nic není samozřejmost. Co dnes máte, zítra být nemusí. Jediná jistota je, že nic není jistota. A pokud připustíte, že nic a nikoho na pořád nevlastníte a do mystéria jménem život se v pokoře a víře uvolníte. Svůj život tím velice projasníte, všechna ta požehnání, kterých se vám dostává spatříte a dovolíte si užívat jedinečnost a posvátnost každého okamžiku. Žijte naplno tady a teď a dovolte si rozkvést a vyjevit se světu ve své jedinečnosti. Vy všichni hledáte své poslání a v tomto roce budete objevovat, že vaše poslání je být sami sebou, že jste sem přišli žít svůj jedinečný příběh, jehož řádky jste autory. Že si přejete žít podle sebe všem a všemu navzdory. Protože vy nejste ničí oběti, vy jste královny a králové vašeho života. Pouze vy určujete jaká je a bude vašeho života hodnota. Tak nebojte se jít do neznáma, nebojte se nové možnosti objevovat, nebojte se změny ve svém životě udělat, protože pokud budete svému srdci důvěřovat a jeho následovat, váš život bude se do neskonalé krásy proměňovat, vaše těla budou se samovolně uzdravovat a vysokými vibracemi lásky vibrovat. Dovolte si se ve svých snech a přáních podporovat, dovolte si své jedinečné cestě důvěřovat, my andělé vás na ní budeme vždy podporovat. Nikdy nejste na nic sami, nemusíte se bát. My vás budeme ochraňovat a v jakémkoliv vašem rozhodnutí podporovat.

A otázka pro vás k zamyšlení. V jakém světě byste si přáli žít? Jaké hodnoty chcete ve svém životě mít? A pak tím, co si budete přát, nejdříve vy sami musíte být. Vy sami začněte takový život žít a krásný a láskyplný svět ve svém srdci mít. ♥️

S láskou a velikým požehnáním do roku 2023 andělé


Děkuji, že jsem pro vás toto krásné poselství mohla zprostředkovat a děkuji, že vyšlo v on-line magazínu žena-in.





69 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kdo jsi?

bottom of page