top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraKristýna Vysušilová

Erin ❤️

Aktualizováno: 24. 2. 2023

Je to už nějaký týden zpátky, kdy mě požádala jedna žena, jestli bych se mohla spojit s s její fenkou, která na tom není zdravotně dobře a ráda by věděla, co pro ní může ještě udělat.


Bez váhání jsem řekla, že mi bude potěšením a že to moc ráda udělám. Podívala jsem se do diáře a intuitivně jsem na den 18.1. napsala Erin (tak se fenečka jmenovala) a nakreslila jsem si ke jménu srdíčko.


Víc jsem datu v diáři nevěnovala pozornost a cítila jsem, že vzkaz mám předat co nejdřív.


A tak když jsem měla první volný prostor, šla jsem s Erin navázat spojení. Když jsem její vzkaz přijala a napsala bylo pro mě docela náročné ho předat. Protože ačkoliv byl její vzkaz moc krásný, bylo v něm mimo jiné napsáno, že si nepřeje žádnou léčbu a že je její čas u konce a přeje si odejít.


S respektem k jejímu přání jsem vzkaz její majitelce předala a pár dní na to mi přišla zpráva, že Erinka z tohoto světa odešla dne 18.1.. Přesně v datum, kdy jsem v diáři měla napsané její jméno. Jako by mi sama sdělila datum svého odchodu. ❤️


A já moc děkuji, že jsem mohla Erinčino přání zprostředkovat a děkuji každému z vás, kdo se rozhodnete přání zvířátek, ať je to jakkoliv těžké, respektovat.


Děkuji za pozornost a důvěru,


s láskou, K.




72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kdo jsi?

bottom of page